Trendy kabelky pro aktuální rok

Jaké kabelky jsou aktuálně v kurzu? Pojďte se spolu s námi podívat na svěží trendy, které ovládnou letošní rok. Prozkoumejte významnou světovou značku a podívejte se, zda se letos bude nosit černá kabelka. A pro ty, kteří nestíhají trendy sledovat, můžeme doporučit módní stálici crossbody kabelku, jelikož je praktická a hodí se k většině typů postav. 

Trendy kabelky pro zimu 2022/2023

Kabelky jsou důležitým prvkem našich outfitů. Nosíme v nich s malou nadsázkou “celý svůj život”, tedy věci, bez kterých se neobejdeme přes den. Poradíme vám, které kabelky jsou aktuálně trendy a do kterých kousků se vyplatí investovat.

Dámské kabelky - nejnovější trendy

Módní trendy se neustále mění a držet s nimi krok může být pro někoho velmi náročné. Navíc pro některé lidi je už sladění barev, materiálu a motivů velmi náročné. Proto jsme pro vás připravili velmi krátký souhrn toho, co právě letí.

Mini kabelky

V aktuální sezoně jsou pro společenské události vhodné malé večerní kabelky, které jsou ve tvaru psaníčka, ale ani zaoblený tvar nemusí být faux pas. Modely od Cuoieria Fiorentina nebo Fiorelli jsou tou správnou volbou na firemní či společenskou akci.

krémová crossbody     kabelka fiorelli

Kabelky s řetízkem

Dámské kabelky jsou nepostradatelnou součástí našeho outfitu a už tolik nezáleží, zda jdeme na schůzku nebo na zvláštní společenskou příležitost. Velmi populární jsou modely s kovovými detaily místo klasických řemínků. A také kabelky s řetízky, které vzbuzují dojem půvabu a hodí se k šatům koktejlového stylu.

červená kabelka-cuoieria-fiorentina  kabelka cuoieria fiorentina

 

Plesová kabelka

Chystáte-li se na ples a nebo si chcete jen doplnit svoji “výzbroj”, podívejte se na náš článek Jak vybrat kabelku na ples a firemní akci. Nebo rovnou vybírejte z kategorie kabelka na ples.

Praktická kabelka do města

Jak už bylo v úvodu zmíněno crossbody kabelka (crossbody bag) je stylová, praktická a umí okouzlit. Dá se nosit, jak již sám název napovídá, křížem přes hrudník. Zároveň nabízí možnost držení v ruce nebo nošení přes rameno. Díky své variabilitě nošení, je tento typ velice pohodlný a oblíbený, a i pro aktuální rok bude v kurzu. Crossbody kabelku snadno sladíte s různými kousky oblečení.

Značka kabelek, která letos zazáří

Fiorelli to jsou moderní kabelky

Kdo se svěří do rukou značky Fiorelli a doladí svůj outfit kabelkou z jejich dílny, ten neprohloupí. Fiorelli nabízí kabelky pro různé společenské i neformální příležitosti. Ať už vyrážíte do města, na pracovní schůzku nebo za kulturou, vždy najdete v nabídce správný model pro danou příležitost. Prohlédněte si nejnovější modely této značky na Fiorelli kabelky, kde si můžete vybírat z mnoha nádherných kousků.

 

Fiorelli nabízí nadčasový styl, který se nádherně hodí do kanceláře i do města. Mezi aktuálními trendy této Britské značky naleznete i jedinečné modely v nadčasovém stylu, které se hodí jak na pracovní jednání tak na společenské eventy. 

Barvy 

Kůže je materiál, který je aktuálně v kurzu a v mnoha barvách působí velmi luxusně. Jak se vám líbí třeba červená kožená kabelka nebo by byla lepší bílá? Těžko rozhodnout, jelikož u kůže si drží svoji pozici klasické barvy a tudíž neuděláte faux pas, když zvolíte-li bílou, červenou nebo černou barvu. Pro ty ženy, které by přesto chtěly změnu, je dobré vědět, že se do kurzu vrací hnědá kůže. Šmrnc kožené kabelce dodá některý ze vzorů kůže, ať se bude jednat o hadí nebo krokodýlí.

bílá kabelka fiorelli černá kabelka gianni chiarini   červená kabelka cuoieria fiorentina      hnědá kabelka gianni chiarini

 

Vyberte si z módních kabelek, se kterými si tuto sezónu užijete a které povznesou váš outfit až do nebes. Inspirujte se u nás na webu a pořiďte si některý z nových kousků, třeba crossbody.  

 

Nabízíme krásné kabelky, které splňují aktuální módní trendy a zároveň jsou z kvalitních materiálů a neztrácí ani praktickou stránku. Proto věříme, že naše kabelky vám budou dělat radost po mnoho let.

Zpět do obchodu