Nejen crossbody kabelky budou trendy v létě 2023

Přemýšlíte, kabelky v šatníku jakou kabelkou obohatit váš současný šatník? Poradíme vám, co je trendy na jaře a bude v létě 2023. To své si najde každý, ať už toužíte po malé kabelce na drobnosti, nebo po oversized tašce. Kabelky do města, tašky na nákup i sportovnější modely na výlety. Nosit můžete cokoliv. 

Kabelka nemusí být nutně pouze dámským doplňkem, ale v tomto textu se zaměříme na dámské kabelky a trendy v kabelkách pro ženy.

kabelka sabrina mala jadise zářivá barva

Zářivé barvy a výrazné vzory

Kabelka podle letošních trendů upoutá už na první pohled. V kurzu jsou totiž veselé letní barvy i vzory. Slovem veselé se tentokrát myslí i opravdu zářivé či výrazné odstíny. Pro vzory platí to stejné. Kdo si na extravaganci příliš nepotrpí, ten může zvolit rozumný kompromis, třeba kostkovanou či květovanou kabelku.

Nadčasová kůže zůstává na výsluní

Kvalitnípudrově růžová kabelka cuoieria fiorentina kožené kabelky budou v kurzu opravdu vždycky, takže pokud nemáte v úmyslu obměňovat svůj šatník každý rok dle aktuálních trendů, kůže je tou správnou volbou. Jestli nejste příliš na extravaganci, zvolte pudrově růžovou. Letos jsou trendem specificky kožené kabelky v růžové barvě, vždyť i barvou roku je Viva Magenta, odstín růžové vyzařující radost a optimismus. Není však nutné se do růžové kůže nosit, nadčasové kousky mají spíš umírněnější barvy.

 

 

Konečně praktické velké tašky

Dříve byly trendem spíš ultra-mini kabelky, v létě 2023 ale bude všechno jinak. Ke slovu se konečně dostává praktičnost. Jistě to znáte, velká kabelka přes rameno přijde vhod, když se cestou z práce chcete stavit ještě v obchodě, nebo když si do práce nosíte svačinu. Velká kabelka přes rameno se častokrát dá nosit i jako crossbody kabelka, aby nebylo nutné celou váhu nést na jednom rameni.

Skrytý luxus

Kvalitní kabelka od známého návrháře stojí tisíce korun. Za značky jako Gianni Chiarini či Cuoieria Fiorentina si připlatíte, na druhou stranu vám dlouho vydrží. V roce 2023 je samozřejmě stále v kurzu dopřát si nějaký luxusní kousek, jde ale o to, že se jím nemusíte chlubit. Místo okázalých názvů značek stačí malý název výrobce, vůbec není žádoucí dávat okatě najevo, jak drahou kabelku nosíte.

Stále moderní ledvinky

Máte rádi crossbody kabelky? Crossbody kabelkaJsou ideální pro sportovní look, ale hodí se také k sukni nebo šatům. Dobrou zprávou pro všechny milovníky sportovního stylu každopádně je, že ledvinky zůstávají stále na výsluní. Nejen ty vyloženě sportovní, ale také například kožené ledvinky. Kombinovat se dají s celou řadou outfitů. Pojmou nezbytnosti, jako peněženku, mobil, klíče, takže jsou ideální ve chvílích, kdy s sebou nechcete nosit velkou kabelku, jen potřebujete někam dát věci.

 

 

Piknikový košíček

Na závěr pro proutěná kabelkavás máme ještě jeden z letošních trendů z přehlídkových mol, který se ale může zdát trochu bizarní. Módní návrháři se snaží zpopularizovat proutěné tašky, jež vypadají v podstatě jako košík s víkem. K vodě či na piknik mohou být fajn.

Více inspirace najdete v naší nabídce v obchodu nebo na e-shopu Gala Fashion.

Zpět do obchodu